Appartementbouw

Grond- en metselwerken

Naast woningbouw, kunt u bij ons ook terecht voor appartementsbouw en andere grote projecten zoals kantoorgebouwen, winkelcentra,… Wij hebben de nodige expertise in huis om een solide basis te voorzien. Zo kunt u bij ons rekenen op:

  • Het uitvoeren van de nodige graafwerken.
  • Het afvoeren van de grond en eventueel ander afval.
  • Het voorzien van een stevige fundering.
  • Binnen- en buitenmetselwerken.
  • Het plaatsen van vloerplaten.

Een transparante samenwerking

U kunt de grondwerken en ruwbouw van uw appartementsblok met een gerust hart aan KMS Business Group overlaten. Wij hebben voldoende expertise in huis om de basis volledig zelfstandig aan te pakken. Uiteraard is hulp van uw eigen mensen altijd welkom. Vakkennis, professionaliteit en goede afspraken maken het verschil tussen een middelmatig en een kwalitatief eindresultaat. En bij KMS streven we steeds naar de ultieme perfectie.

Onze troeven:

  • Geschoolde, gedreven medewerkers met een passie voor de bouw.
  • Een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat.
  • Vakkennis en de gedrevenheid om steeds mee te zijn met de laatste bouwtrends.
  • Transparantie en een goede communicatie.
  • Solide werk met oog voor detail.

Safety first

Al onze medewerkers krijgen de nodige veiligheidsvoorschriften en volgen jaarlijks een opfrissingscursus in verband met veiligheid op de werf. Wij zorgen ook dat ze kunnen beschikken over de nodige PBM’s en voorzien tevens in collectieve beschermingsmiddelen.

Tijdens een groot project als het bouwen van een appartemensblok, is het uitermate belangrijk dat alle veiligheidsvoorschriften zorgvuldig nagestreefd worden en iedereen op de hoogte is van eventuele extra richtlijnen.

Uiteraard geldt hetzelfde voor woningbouw of kleine renovatiewerken. Een ongeluk ligt in een klein hoekje en een werf is maar zo veilig als de zwakste schakel.

Wij zijn ook in het bezit van een VCA certificaat bedrijfsniveau:

Een opdrachtgever die risicovolle werkzaamheden uitbesteedt aan een aannemer welke in het bezit is van een VCA bedrijfscertificaat mag er op vertrouwen dat het uitbestede werk zodanig wordt uitgevoerd dat de aspecten veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar gebracht worden. en erkende certificatie instelling heeft dit immers aangetoond door middel van een onafhankelijk en objectief onderzoek.

Daarnaast beschikken we ook over een Erkenning Klasse 3 Categorie D en D1

Een vlotte service

KMS Business Group is een betrouwbare partner voor architecten, bouwaannemers en -promotoren in West- en Oost-Vlaanderen. Als aannemer voor de grondwerken en ruwbouw van (grote) bouwprojecten kunt u rekenen op de gedegen vakbekwaamheid van onze jonge, maar gedreven onderneming.

Van afbraakwerken, tot graafwerken en de opbouw, wij werken volgens de regels van de kunst en zorgen voor een correcte en snelle opvolging van de bouwplannen, precies zoals u het voor ogen heeft.

Doordat wij de volledige grondwerken en de basis van de ruwbouwfase volledig op ons nemen, bent u verzekerd van een vlotte opeenvolging van de werken.

Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.