Totaalprojecten

Alles onder 1 dak

Als totaalaannemer in Deinze verzorgen we de bouw van uw woning van bij de planning tot aan de eindoplevering. We beschikken over een team van vaste onderaannemers waarvan we weten dat ze garant staan voor kwaliteit en stiptheid. Onze eigen arbeiders nemen de grondwerken en de ruwbouw voor hun rekening.

Een totaalaannemer is het centrale aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Bij eventuele problemen lossen wij deze voor u op. U bent dus verzekerd van een complete begeleiding en bescherming tijdens de volledige bouw van uw woning.

Voordelen

De voordelen van een totaalaannemer zijn:

  • U heeft als klant slechts 1 centraal aanspreekpunt waar u met al uw vragen en opmerkingen terecht kan. Hierdoor kunt u zich beter focussen op de eindafwerking en -decoratie van uw droomwoning.
  • Wij regelen de volledige planning van de bouw voor u. Zo volgen de verschillende werkzaamheden elkaar vlot op en zijn er geen onnodige lange wachttijden tussen twee onderaannemers in.
  • U krijgt van bij het begin een globale offerte waarin het werk van alle onderaannemers mee verrekend is. Zo krijgt u meteen een goed beeld van de geschatte totale kost.
  • Als totaalaannemer staan we u gedurende het gehele bouwproces bij. Van bij de start van de werken tot aan de oplevering van uw woning bieden we u de nodige begeleiding en bescherming.

Betrouwbare partners

Voor alle werkzaamheden die wij bij KMS Business Group niet zelf doen, hebben we verschillende vaste partners waarvan we weten dat ze vakkennis en ervaring combineren met een grote passie voor hun vak en een perfecte afwerking nastreven.

Het gaat hier onder andere om schrijnwerken, dakwerken, sanitair en elektriciteit, technische installaties,… Maar ook voor de interieurafwerking kunnen we enkele betrouwbare partners aanraden. Uiteraard bent u ook vrij om zelf iemand voor te stellen.

Wij zorgen ervoor dat alle onderaannemers op elkaar afgestemd zijn, zodat alle werken vlot verlopen en uw woning snel afgewerkt wordt zonder in te moeten boeten op de eindafwerking.

Onderaannemers gezocht

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Bent u een gespecialiseerd onderaannemer met een positieve drive en een scherp oog voor detail? Heeft u interesse in een duurzame samenwerking met gelijkgestemden? Neem dan zeker contact met ons op.

We zitten graag samen met u aan tafel om elkaar beter te leren kennen en te onderzoeken of we op dezelfde golflengte zitten. Ervaring is belangrijk, maar passie voor uw vak en een kwalitatieve aflevering geeft voor ons de uiteindelijke doorslag.

Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.