Ruwbouw

Een solide basis

Ons team van bouwvakkers staat in voor de volledige ruwbouw van uw bouwproject. Dankzij hun vakkennis en prima teamwork zorgen ze ervoor dat uw woning een stevige constructie heeft en voorzien is van een stabiele ondergrond, rekening houdend met de resultaten van het bodemonderzoek.

Een solide basis is namelijk een absolute voorwaarde om een stevige, duurzame woning te kunnen bouwen.

 

Grondwerken

Onder grondwerken verstaan we de volgende onderdelen:

  • Graafwerken om de grond ‘bouwrijp’ te maken.
  • De visualisatie van de precieze plaats van de toekomstige funderingen en de nutsleidingen. (water, elektriciteit, gas, telecom,…)
  • Het plaatsen van afvoerbuizen en waterkeringen.
  • Het gieten van de funderingen.

De opbouwfase

Na de grondwerken kunnen we beginnen met de tweede fase van de ruwbouw: de opbouw. Binnen- en buitenmuren worden opgetrokken volgens de gekozen materialen en technieken. De nodige spouwisolatie wordt voorzien en ook de vloerniveaus worden gerealiseerd aan de hand van betonnen vloerplaten.

Als voorbereiding op de buitenschrijnwerken worden reeds dorpels, lateien, poutrellen en eventuele andere elementen voorzien om de stabiliteit en de stevigheid van de structuur te waarborgen.

Samenwerkingen

Heeft u een bouwproject en bent u op zoek naar een betrouwbare partner die alle metsel- en betonwerken op zich neemt? Of wenst u op regelmatige basis een duurzame samenwerking aan te gaan?

Bij KMS Business Group beschikken we over uiterst bekwaam personeel met een hart voor de bouw. Wij staan voor betrouwbaarheid gekoppeld aan kwaliteit, rekening houdend met de wensen van de klant.

We zijn vooral werkzaam in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, maar wijken voor grote projecten uitzonderlijk ook al eens wat verder uit.

Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.