Woningbouw

Uw partner voor woningbouw

Bent u als particulier of investeerder op zoek naar een geschikte aannemer voor de bouw van een woning in West- of Oost-Vlaanderen? KMS Business Group biedt toekomstige bouwheren het nodige advies en werkt geheel op maat van uw wensen. Onze troeven zijn:

  • Een solide, transparante samenwerking met u als klant.
  • Een team van gedreven vakmannen met uitgebreide ervaring in de bouw.
  • Een uitgebreid netwerk van diverse onderaannemers en partners.
  • Een goede voortgang van de bouwwerken met de nodige aandacht voor een kwalitatieve afwerking.
  • Vakkennis, enthousiasme en passie voor de bouw.

Samenwerking is de sleutel tot succes

Houdt u van een klassieke stijl of gaat uw voorkeur eerder naar strak en modern? Droomt u van een ruime, landelijke villa midden in de velden, of neigt u eerder naar een karaktervol rijhuisje in de stad?
Wij gaan geen uitdaging uit de weg en houden er net van om aan de slag te gaan met diverse woonstijlen en hun specifieke karakteristieken.

Hierbij is het dus uitermate belangrijk dat we goed weten wat u precies wil en waar uw voorkeuren naar uit gaan. Het huis van uw dromen bouwen we namelijk samen. Wij combineren ons vakmanschap en onze kennis om tot een resultaat te komen dat volledig aan uw specifieke wensen en verlangens voldoet.

Een solide samenwerking

U kunt KMS Business Group zowel contacteren als totaalaannemer voor de bouw van uw woning, maar wij springen ook graag bij als onderaannemer voor al uw grond- en ruwbouwwerken. U kunt bij ons steeds rekenen op een solide basis, zowel letterlijk als figuurlijk.

Heeft u een bouwgrond op het oog en wenst u graag ons advies? Als professionele grondwerkers, komen we graag een kijkje nemen en een inschatting maken van de vereiste bodemwerken voor een stabiele woning.

Daarnaast zijn we steeds mee met de laatste wetgeving binnen de bouwsector. Heeft u vragen over premies of isolatievoorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

Renovatie en heropbouw

Wenst u een bestaand huis volledig of deels te laten afbreken en herop te bouwen? Of bent u op zoek naar een bouwbedrijf gespecialiseerd in renovaties? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij staan in voor:

  • De afbraakwerken.
  • Het afvoeren van het puin.
  • Het voorbereiden, vlak trekken en stabiel maken van de ondergrond bij een totaalrenovatie.
  • Het plaatsen van poutrellen bij de afbraak van steunmuren.
  • De heropbouw van de ruwbouwwerken.
Contact

Voor vragen, contacteer ons vrijblijvend.